اخبار / آغاز دوره ی مدیریت حسابداری، ویژه بازار کار

کوتاه مدت، کاربردی، با مدرک وزارت علوم

دوره مدیریت جامع حسابداری

دوره جامع حسابداری به ابتکار موسسه آموزشی عالی آزاد گفتگو و زیر نظر مدرسین به نام حسابداری و مالی کشور به منظور ارتقای توانمندی مدیران غیرمالی و مدیرانی که جهت بهبود عملکرد سازمانی خود و همچنین رفع بهینه چالشهای مالیاتی و . . . نیاز به یادگیری فشرده و کاربردی مفاهیم حسابداری دارند تعریف گردیده است.

از ویژگیهای منحصر به فرد این دوره ارائه مباحث و مثالهای دنیای واقعی کسب و کار است که عموما در مراکز دانشگاهی به دلیل صرفا آکادمیک بودن مباحث به آنها اشاره نمی گردد.

همچنین اساتید دوره تماما مدیران ارشد اجرایی در حوزه مالی و حسابداری هستند که همین امر بر کاربردی بودن آموزشهای دوره می افزاید.

همچنین ویژگی ممتاز دیگر این دوره این بوده که در پایان به شرکت کنندگان مدرک معتبر مورد تایید وزارت علوم اعطا می گردد.

به باور شرکت کنندگان ادوار آموزشی قبلی ، دوره جامع حسابداری طی 80 ساعت آموزش تخصصی و کاربردی ، تمامی نیاز یک مدیر برای کسب دانش واقعی مورد نیاز خود در حوزه حسابداری و مالیاتی را در کوتاه ترین زمان ممکن و به بهترین نحو پاسخ می دهد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با 42519-021 تماس حاصل فرمایید.

زمان انتشار ۱۱ مهر، ۱۳۹۷
۱۱:۰۰ - ۹۷/۰۷/۲۴