اخبار / بازدید دانش پذیران از کارخانه ساسان

بازدید مدیران و دانشجویان موسسه از تولید کننده محصولات پپسی در ایران

روز دوشنبه مورخ اول مردادماه 97 جمعی از اساتید ، مدیران و دانشجویان موسسه آموزش عالی آزاد گفتگو به دعوت شرکت ساسان ، تولید کننده محصولات پپسی در ایران ، در فضایی حرفه ای و در عین حال صمیمانه از این شرکت بازدید کردند.

در این بازدید که 5 ساعت به طول انجامید ابتدا مدیرین محترم تولید شرکت ساسان ضمن معرفی این شرکت و تاریخچه آن و همچنین تاریخچه ایجاد و تولید محصولات پپسی ، چگونگی و فرایندهای متنوع تولید این نوشیدنی محبوب را شرح داده و به سوالات و نظرات دانشپذیران پاسخ دادند.

سپس بعد از پذیرایی با محصولات شرکت ، با هدایت و توضیحات مدیریت تولید شرکت و اساتید موسسه آموزش عالی گفتگو ، ، بازدید کاملی از کلیه واحدهای تولید و بسته بندی محصولات پپسی صورت پذیرفت.

در طول فرایند بازدید دانشپذیران ضمن آشنایی عینی با فرایند تولید محصولات نوشیدنی ، با چالشهای واقعی پیش روی صنعت نیز از نزدیک آشنا شده و در حاشیه جلسه فرصت مناسبی جهت تبادل نظر و پرسش و پاسخ از اساتید موسسه آموزش عالی آزاد گفتگو و مدیران و کارکنان شرکت ساسان ایجاد شد که طی آن بخش عمده ای از ابهامات ذهنی بازدید کنندگان برطرف گردید.

موسسه آموزش عالی آزاد گفتگو به عنوان یکی از مراکز پیشرو در حوزه آموزشهای مهارتی واقعی مدیریتی همواره بازدید حضوری از صنایع را به عنوان یکی از شیوه های موثر آموزشی قلمداد کرده و به طور مستمر این فرصت را در اختیار دانشپذیران خود قرار داده تا از نزدیک با حقیقت صنایع و کسب و کارهای مختلف آشنا شوند.

۱۰:۰۱ - ۹۷/۰۵/۲۸