اخبار / برگزاری کارگاه آموزشی مهارتهای ارتباطی و رفتار حرفه ای

ویژه مدیران در محل پژوهشگاه نیرو

برگزاری کارگاه آموزشی مهارتهای ارتباطی و رفتار حرفه ای ویژه مدیران در محل پژوهشگاه نیرو

بنا به درخواست و دعوت جناب آقای مهندس منصور فتحعلی مدیرعامل محترم صندوق سرمایه گذاری صنعت برق و انرژی ، موسسه آموزش عالی گفتگو کارگاه آموزشی مهارتهای ارتباطی و رفتار حرفه ای ویژه مدیران را برای جمعی از مدیران ارشد ، میانی و کارشناسان زیر مجموعه یا تحت نظر وزارت نیرو برگزار نمود.

در این دوره که در محل پژوهشگاه نیرو برگزار گردید ، علی منیری ، مدرس دوره ، ضمن ارائه مطالب کاربردی و اجرایی ، از طریق مثالها ، سوالات و آزمونهای مختلف ، شرکت کنندگان دوره را به چالش کشیده و مباحث کاربردی همچون رفتار سیاسی ، متقاعد سازی ، مذاکره ، تحلیل شخصیت مخاطب و فن بیان تخصصی را مطرح نمودند.

در انتها با توجه به تفاوت سطح و نیازهای شرکت کنندگان در دوره مقرر گردید تا ادامه مباحث در کلاسهای تفکیک شده نسبت به سطح افراد دنبال گردد.

مهارتهای حرفه ای مدیریت از جمله نیازهای آموزشی مهم امروز مدیران و کارکنان سازمانها ، خصوصا در بخش دولتی ، می باشد.

موسسه آموزش عالی گفتگو یکی از موسسات پیشرو در حوزه آموزش مهارتهای حرفه ای مدیریت در سطح داخلی و بین المللی است که آموزش تخصصی مدیران بسیاری از شرکتهای بخش دولتی و خصوصی را در کارنامه خود دارد.

زمان انتشار ۱۶ تیر، ۱۳۹۷
۲۲:۰۰ - ۹۷/۰۴/۳۰