اخبار / سیستم جامع Unique برای اولین بار در ایران

با روشی متفاوت زبان انگلیسی را بیاموزید

UNIQUE

اهداف این دوره ها متمرکز بر تقویت هر 4 مهارت اصلی زبان انگلیسی (Reading،Writing،Listening،Speaking) می باشد. البته با توجه به اهمیت نیاز های کلی زبان آموزان, موسسه تاکید بسیار ویژه ای بر روی تقویت مهارت گفتاری خواهد داشت به طوری که زبان آموزان بتوانند پس از طی هر سطح تمامی ساختار های جدید را در مکالمات روزمره خود استفاده نمایند.در کنار تقویت مهارت های گفتاری ,مهارت های دیگر نیز مورد هدف قرار گرفته و تقویت می شود بدین منظور ظرفیت تمامی کلاس ها محدود می باشد.زبان آموزان به راحتی می توانند در مباحث کلاس حضور داشته باشند و مکالمه آنها به سرعت ارتقا یابد.

کارشناسان علمی موسسه آموزش عالی آزاد گفتگو  را بر آن داشتند تا با بررسی منابع جدید آموزش زبان، بهترین و جدیدترین کتاب آموزش ترمیک تخصصی زبان انگلیسی با نام  AMERICAN ENGLISH FILE که پر فروش ترین کتاب آموزش زبان در خاور میانه و از انتشارات Oxford University Pressمی باشد را به عنوان منبع اصلی دوره ­های unique انتخاب کنند. دانش­پذیران در دوره ترمیک تخصصی فشرده زبان انگلیسی ،همه مهارت­ ها تا سطح عالی فرا می گیرند به سطح (C1) ارتقا پیدا می‌کنند.

مزیت اصلی و بارز این دوره استفاده از کتب جانبی از قبیل  Oxford Word Skills, Common mistake in English و ... بهینه کردن هرچه تمام‌تر این دوره می‌باشد.از دیگر ویژگی های مهم این دوره آماده سازی زبان آموزان برای شرکت در آزمون های بین المللی ,دکترا و آیلتس می باشد. به عبارت دیگر زبان آموزان پس از دست یافتن به سطح  مشخصی از زبان انگلیسی  می توانند در دوره های آمادگی آزمون های بین المللی شرکت نمایند.

از دیگر امتیازات مهم دوره های ترمیک تخصصی مکالمه ، ارزشیابی رایگان آموزشی است که توسط کارشناسان آموزشی صورت می گیرد.

دوره ترمیک تخصصی فشرده زبان انگلیسی با بروز‌ترین متد تدریس در 5 سطح پایه تا پیشرفته ارائه میگردد و تمرکز این دوره بر روی هر 4 مهارت زبان انگلیسی می‌باشد که البته هدف اصلی این دوره تمرکز بیشتری بر محوریت مکالمه دارد.

-1 سطح یک AMERICAN ENGLISH FILE :

متقاضیان زبان انگلیسی با گذراندن دروس این کتاب از سطح elementary  به سطح Pre- Intermediate خواهند رسید که زبان‌آموز کتاب این دوره را در مدت زمان 90 ساعت آموزشی در 3 ترم 30 ساعت به اتمام می‌رسانند.

-2سطح دو AMERICAN ENGLISH FILE :

متقاضیان زبان انگلیسی با گذراندن دروس این کتاب از سطح Pre- Intermediate  به سطح intermediate  خواهند رسید که زبان‌آموز کتاب این دوره را در مدت زمان 90 ساعت آموزشی در 3 ترم 30 ساعت به اتمام می‌رسانند.

-3سطح سه  AMERICAN ENGLISH FILE:

متقاضیان زبان انگلیسی با گذراندن دروس این کتاب از سطح  Intermediate به سطح upper intermediate می رسند. این دوره شامل 120 ساعت آموزشی می‌باشد که زبان‌آموز کتاب این دوره را در مدت زمان 120 ساعت آموزشی در 4 ترم 30 ساعت به اتمام می‌رسانند.

-4سطح چهارم AMERICAN ENGLISH FILE :

متقاضیان زبان انگلیسی با گذراندن دروس این کتاب از سطح   upper intermediate به Advance زبان انگلیسی خواهند رسید. این دوره 120 ساعت آموزشی است که طی 4 ترم برگزار می‌شود که زبان‌آموزان این کتاب را در مدت زمان 120 ساعت آموزشی در 4 ترم 30 ساعت به اتمام می‌رسانند.

5- سطح پنجم AMERICAN ENGLISH FILE

این دوره سطح پیشرفته زبان انگلیسی است که این دوره 120 ساعت آموزشی است که طی 4 ترم برگزار می‌شود که زبان‌آموزان این کتاب را در 4 ترم 30 ساعت به اتمام می‌رسانند و با پشت سر گذاشتن این دوره،دانشپذیر مدرک پایان دوره معتبر موسسه را دریافت می‌ نماید.

زمان انتشار ۱۷ اردیبهشت، ۱۳۹۷
۲۲:۱۳ - ۹۷/۰۴/۳۰