اخبار / انتصاب آقای دکتر مهدی آزادواری به عنوان نماینده اتاق بازرگانی ایران و روسیه

جامعه ی امروز نیازمند مدیریت جامع و کارامد برای بهبود روابط اقتصادی و رونق کسب و کار می‌باشد و این امر جز با تلاش های فراوان مدیران کارآمد و فعال در این زمینه میسر نمی باشد.

آقای دکتر مهدی آزادواری یک نمونه بازر از  برترین مدیران و فعالان در حوزه بازرگانی و کسب و کار در ایران می باشد. ایشان با فعالیت های چشمگیری که در حوزه بازرگانی و کسب و کار داشته اند، توانسته به عنوان نماینده ی ایران در اتاق بازرگانی ایران و روسیه منتصب شوند. انتصاب ایشان را تبریک می گوییم و امیدواریم ایشان گام های بلندی در راستای کسب و کار برای کشورمان داشته باشند.

موسسه آموزش عالی آزاد گفتگو سالیانیست مفتخر به همکاری با جناب آقای دکتر مهدی آزدواری بود است و امروز ایشان به عنوان نماد سربلندی برای موسسه و همچنین ایران عزیز می باشد.

در طی جلسات برگزار شده با آقای دکتر مهدی آزادواری، ایشان با افتخار اعلام کرده اند که نماینده  موسسه آموزش عالی آزاد گفتگو در این نشست ها می باشند و این گامیست بلند برای موسسه آموزش عالی آزاد گفتگو که مهد پرورش مدیرانی همچون ایشان می باشد. امیداست بتوانیم با تلاش های بی پایانمان سهمی کوچکی در پیشرفت و تعالی کشورمان داشته باشیم .

زمان انتشار ۱۸ شهریور، ۱۳۹۸
۰۹:۰۶ - ۹۸/۰۶/۳۰