اخبار / سمینار کاربردی چرایی آموزش دوره های مدیریت

مدرس دکتر فرهاد تعمیری

چرا MBA

بازار جهان و شرایط اقتصادی جهانی به گونه ای است که فعالیت و رقابت بین شرکت‌ها و سازمان‌ها نسبت به گذشته به مراتب پیچیده‌تر و شدید‌تر شده است. بنابراین ایستایی در این بازار و فضای حاکم مستلزم بهره‌مندی سازمان‌ها و شرکت‌ها از توان و اهرم‌های قوی و محرک‌های اصلی نیروهای مدیریت است.

MBA(Master of Business Administration) به منظور پرورش مدیران کارآمد و توانا جهت اداره سازمان‌های اقتصادی ، اجتماعی، خدماتی و تولیدی طراحی شده است.

در واقع با دانش دوره کارشناسی و ترکیب آن با فنون و دانش مدیریت فارغ التحصیلان این دوره مدیران کارآمد و توانمندی که ‌می‌توانندتاثیر به سزایی در افزایش کارایی و بهره وری و رشد کسب و کارهای اقتصادی را به ارمغان بیاورد. و همین امر باعث شده در چند دهه اخیر رشته MBA گسترش فراوانی در کشور‌ها داشته است. و تنها در کشور آمریکا حدود 650 موسسه آموزش عالی، دوره MBA ارائه‌می دهد.

مخاطبین MBA تمام رشته‌های کارشناسی است که در کنار رشته تخصصی خود به علوم و فنون مدیریت نیز آگاهی پیدا‌ می‌نمایند و این امرباعث شده که MBA بین 3 رشته برتر قرار بگیرد. با توجه به گرایش‌هایی که در حوزه‌های مختلف دارد توانسته بین دانش پژوهان و مدیران واحدهای اقتصادی از اهمیت ویژه ای برخوردار باشد.

۰۰:۵۶ - ۹۸/۰۶/۰۱