اخبار / آغاز دوره جدید TKT

تربیت مدرس بین المللی زبان انگلیسی

کاملترین شکل انتقال مفاهیم ذهنی از طریق زبان صورت می‌گیرد و امروزه زبان انگلیسی نقش عظیمی در توسعه ی فرهنگ و تمدن جوامع بشری دارد. تمامی علوم و فنون از طریق زبان انگلیسی به ثبت می‌رسد و این موضوع یکی از دلایل مهم آموزش زبان انگلیسی است. به همین طریق متقاضیان آموزش این زبان در تمام دنیا بسیار فرآوان است، پس نیاز به آموزش مدرسانی حرفه ای یکی از مسائل مهم و اساسی در این دوره محسوب می‌گردد.

از آنجایی که در دنیای مدرن امروز، دوره تدریس زبان انگلیسی به روش سنتی سرآمده و با توجه به نیاز روزافزون مراکز آموزشی در خصوص تأمین مدرس در بخش‌های مختلف، موسسه آموزش عالی آزاد گفتگو اقدامات مؤثری را در زمینه تربیت مدرس، ارتقا و به­ روز­ رسانی دانش تدریس زبان به صورت تئوریک و عملی نموده است. در این راستا، دپارتمان زبانهای خارجی این مجموعه اقدام به برگزاری دوره­های مختلف تربیت مدرس نموده که این دوره­ها با دوره TKT: Teaching Knowledge Test آغاز می­شود.

با افتخار موسسه آموزش عالی گفتگو پایان موفقیت آمیز سی و سومین دوره عالی تربیت مدرس حرفه‌ای زبان انگلیسی را اعلام می‌کند. در این دوره دانشپذیران پس از فارغ التحصیلی جذب بازارکار گشتند و اکنون به عنوان مدرس در آموزشگاه‌ها در حال تدریس می‌باشند.

اکنون با توجه به تقاضای بیش از حد دانشپذیران از این دوره، موسسه آموزش عالی آزاد گفتگو اقدام به برگزاری سی و ششمین دوره عالی تربیت مدرس حرفه ای زبان انگلیسی  از 24 مرداد ماه روزهای پنجشنبه از ساعت 15-19 می کند. این دوره ادغام دو برنامه تربیت مدرس دریک دوره 240 ساعته به مدتیک سال و به شرح زیرمی باشد:

مرحله اول: 95  ساعت  منابع بر اساس آزمون بین المللی

TKT   Modules 1+ 2 + 3     (knowledge + theories+ online articles + videos)

مرحله دوم : 120 ساعت بر اساس تمرینهای عملی و منابع آزمونهای بین المللی

با  توجه به دانش مرحله اول

(Practical assignments   +   demos)

مرحله سوم: 25  ساعت   دروس تخصصی بر اساس دانش و تمرینهای مراحل اول و دوم

(Theory + Practice)

در تمام طول دوره TKT دانشپذیران با مفاهیمی که مدرس نیاز دارد آنها را بداند و با اصول و فنون تدریس زبان انگلیسی آشنا شده و با Observation در کلاس­ها با تکنیک­های آموزشی از نزدیک آشنا می­شوند و نفرات برتر هر دوره جذب دپارتمان دوره های Conversation موسسه می­شوند.

یکی از مهم ترین مزایای این دوره دریافت 2 مدرک معتبر دریک سال (قابل ذکر است که مدرک اعطایی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری پس از با موفقیت گذراندن دروس در 240 ساعت به دانشپذیران اعطا می شود که معتبر و قابل ترجمه بوده و در مراکز آموزشی داخل و خارج قابل قبول است.) می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر باکارشناسان ما تماس بگیرید. 02142519

۰۰:۵۵ - ۹۸/۰۶/۰۱