اخبار / شروع دوره حرفه ای زبان تخصصی بازرگانی

کوتاه مدت، با برترین اساتید ایران

آموزش زبان تخصصی بازرگانی به انگلیسی

Business English Course

آکادمی زبان‌های خارجی موسسه آموزش عالی گفتگو با افتخار برگزار می‌کند:

شروع صدوپنجمین دوره مکالمه زبان بازرگانی انگلیسی

صدوپنجمین دوره مکالمه زبان بازرگانی انگلیسی (BEC) با تدریس دکتر محمد حبیبی، در موسسه گفتگو آغاز شد.

این دوره روزهای جمعه از ساعت 9 الی 14 برگزار می‌شود.

همچنین پذیرش دانشجویان برای صدوششمین دوره مکالمه زبان بازرگانی در روزهای

شنبه‌ها و دوشنبه‌ها 17:30 الی 20:30

جمعه‌ها 9 الی 14 آغاز شد.

مزیت دوره‌های مکالمه زبان بازرگانی در موسسه آموزش عالی گفتگو:

در دوره مکالمه زبان بازرگانی به مباحثی از قبیل معارفه، کار، مشکلات در محل کار، مسافرت‌های کاری، غذا و تفریحات، خرید و فروش، مردم، تبلیغات، شرکت‌ها، ارتباطات، فرهنگ‌ها، مشاغل و... از دیدگاه تجارت پرداخته و آموزش داده می‌شود.

در این دوره صرفا روش‌های معارفه را آموزش نمی‌بینید بلکه یاد می‌گیرید؛

*  در جلسه بازرگانی چگونه خود را معرفی کنند،

* کارت ویزیت را با چه آدابی رد و بدل کنند،

* چه اطلاعاتی بر روی کارت ویزیت چاپ شود،

* در جلسه بازرگانی چه کسی اول خود را معرفی کند و مخاطب حاضر چه عکس العملی در هنگام این معارفه نشان دهد

و...

کتابی که در این دوره آموزش داده می‌شود کتاب Market Leader انتشارات کمبریج است که این کتاب مورد تایید، بزرگترین و مشهورترین روزنامه اقتصادی جهان، فایننشال تایمز است. کتاب  Market Leader درمقایسه با سایر کتب با به چالش کشیدن زبان‌آموزان، آن‌ها را از هر نظر برای محیط کسب و کار بین‌الملل آماده می‌کند.

سرفصل‌ها و مطالب کتاب به نحوی گزینش شده است که زبان‌آموز با مطالب روز بیزنس دنیا در تماس و ارتباط خواهد بود.

مطالب کتاب Market Leader برپایه Real Life می‌باشد به این معنی که تمامی این مطالب در دنیای کسب و کار واقعی وجود داشته و قابل لمس و تجربه است، لذا آموزش‌های این کتاب شما را برای شرایط پیچیده و غیرمنتظره محیط تجارت و کسب و کار کاملا آماده می‌سازد.

اساتیدی که در موسسه آموزش عالی گفتگو این دوره را تدریس می‌کنند، علاوه بر تسلط بر تدریس؛ افراد موفقی در زمینه کسب و کار می‌باشند که مطالب کتاب را حین کار تجربه کرده‌اند، بنابراین شما در کنار آموزش می‌توانید از تجربیات و راه‌حل‌های این اساتید برای حل مسائل دنیای تجارت استفاده کنید.

تدریس این دوره در موسسه آموزش عالی گفتگو تنها کتاب محور نبوده و با انجام مطالعه موردی از دنیای کسب و کار واقعی و شبیه‌سازی محیط تجاری، زبان‌آموزان هم به درک درست و کاربردی از مطالب کتاب دست خواهند یافت و هم برای اداره بهتر کسب و کار خود آماده می‌شوند.

در پایان دوره مکالمه زبان بازرگانی موسسه گفتگو شما می‌توانید کاملا برای آزمون B.E.C دانشگاه کمبریج آماده شده و پس از شرکت در این آزمون مدرک بین المللی BUSINESS ENGLISH را دریافت کنید. که این مدرک مورد قبول بسیاری از شرکت‌ها، وزارتخانه‌های دولتی، آژانس‌های کسب و کار، دانشگاه‌ها و کالج‌های بین‌المللی است.

مدرک آزمون B.E.C (BUSINESS ENGLISH) برخلاف سایر آزمون‌‌هایی همچون تافل و آیلتس که دو سال اعتبار دارند؛ دارای اعتبار دائمی است.

در نهایت با گذراندن این دوره شما می‌توانید علاوه بر پربار کردن رزومه کاری خود، نتایج حاصل از شرکت در این دوره را در گسترش و بهبود وسعت کسب وکارتان احساس کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید از ساعت 8 الی 20 با کارشناسان ما تماس بگیرید 42519-021

۰۰:۵۴ - ۹۸/۰۶/۰۱