دپارتمان فناوری اطلاعات و ارتباطات

فناوری ارتباطات و اطلاعات ICT  تشکیل شده از علوم رایانه ارتباطات و شبکه سازی امروزه کاربردهای متنوع و گسترده ای از علوم در محیط کار مطرح شده است دپارتمان ICT  موسسه آموزش عالی گفتگو گامهایی را در جهت افزایش سطح دانش و آگاهی علمی جامعه انفورماتیک برداشته است که با استقبال بسیار خوب دانش پژوهان این رشته و علاقه مندان علوم وایسته به رایانه مواجه شده است .

این برنامه روش مناسبی جهت شناسائی کارشناسان زبده به شمار میرود . دستیابی به مدرک قابل ارائه به شرکتها ی معتبر بین المللی بهترین معیار سنجش تسلط بر محصولات و فن آوری ها ی نوین بوده و برای دارندگان آن اعتبار امکان دسترسی به اطلاعات فنی و عضویت در انجمن های جهانی را به ارمغان می آورد .

با توجه به اهمیت مباحث امنیت در دنیای امروز ، فعالیت در این زمینه نیازمند دانش و تجربه بالا می باشد که این دانش معمولاً در قالب دوره های آکادمیک ، سریع تر و بهتر به دست می آید در زمینه امنیت ،  مؤسسه نورانت (NooraNet) دوره های آموزشی شرکت های EC-Council ، ISC2 و ISACA   را ارائه می دهد.

دوره CEH

در این دوره افراد را با Checklist های امنیتی آشنا نموده و توانایی بررسی سیستم  امنیتی موجود ، ابزار شناسایی نقاط ضعف سیستم و بالاتر از همه متودولوژی های  تعیین وضعیت امنیت یک سازمان توسط تست های نفوذ را به افراد اعطا می نماید.

دوره CHFI

آن دسته از افرادی است که مبادرت به کاوش و بررسی عمیق در زمان پس از  وقوع حملات هکرها (مانند جمع آوری شواهد به منظور پیگرد قانونی) می ورزند  در دوره CHFI آموزش می بینند.

دوره ECSA

هدف در دوره ECSA پرورش نیروی متخصص به عنوان تحلیل گر که با  بهره گیری از متدها و تکنیک های تست نفوذ به یک شبکه ،جهت اجرای تشخیص  موثر و کاهش ریسک و برقراری امنیت زیر ساخت شبکه را فراهم می سازد.

دوره CISSP

مدرک CISSP عمق و وسعت دانش يك فرد را با تمركز بر 10 دامنه امنيت اطلاعات (Information Security) مورد ارزشيابي قرار مي دهد.

دوره CISA

این مدرک، به عنوان استانداردی برای افرادی است که فناوری اطلاعات و سیستم‌های کسب و کار سازمان‌ها را بازرسی، کنترل، مانیتور، و ارزیابی می‌کنند. این مدرک مورد تائید موسسه استانداردهای ملی آمریکا (ANSI) است .

دوره (OSCP(PWB

فاصله زیادی بین امنیت تهاجمی و تدافعی وجود دارد. این فاصله به قدری است که یک فرد دوازده ساله می تواند از یک متخصص امنیتی پیشی بگیرد. اگر این جداسازی در زمینه های تدافعی و تهاجمی به قدر کافی تفکیک شده باشد، مدیران شبکه و متخصصان امنیتی تدافعی، متوجه می شوند که آنها نیمی از معادله را می دانند و بنابراین اکنون باید حملات را بشناسند.
سرقت، احساس امنیت شخصی شما را از بین می برد. حس امنیت شخصی شما را می توان دوباره برقرار کرد اما مشتریان شما ممکن است به این میزان بخشنده نباشند و منجر به خسارت فراوان مالی برای کسب و کار شما شود

دوره (OSWP(AWAE

دنیای شبکه‌هایی که مملو از نقاط ضعف بودند خاتمه یافته است و امروزه سواستفاده از سرویس‌ها بسیار سخت شده است. برای نفوذ به شبکه‌های پیشرفته امروزی، رویکرد جدیدی مورد نیاز است. دوره( AWAE (Advanced Web Attack and Exploitation شما را از SQL injection ساده فراتر می‌برد و در تست نفوذ برنامه‌های تحت وب، عمیق‌تر می‌کند.

دوره (OSWE(WIFU

صنعت وایرلس روز به روز در حال گسترش است. اما متاسفانه، تنظیمات امنیتی که در تجهیزات وایرلس پیاده سازی شده است اغلب دچار مشکلاتی است و در نتیجه، آنها را آسیب پذیر می‌کند. در عمل بسیاری از شرکت‌ها و سازمان‌ها هنوز از شبکه‌های وایرلس آسیب پذیر استفاده می‌کنند این به علت کمبود آگاهی امنیتی یا درک نامناسب از ریسک‌ها است.
دوره (WiFu (Wireless Attacks برای سازماندهی و تشریح حملات مربوط به وایرلس طراحی شده است و با استفاده از ابزارها و تکنیک‌ها، درک خوبی از نا امنی‌های وایرلس را به مخاطبان می‌دهد.

دوره تربیت متخصص مخابرات و ارتباطات (telecommunication)

دوره تربیت متخصص ارشد شبکه CISCO

دوره تربیت متخصص ارشد شبکه MCITP

دوره تربیت متخصص ارشد طراحی وب تحت پرتال (CIW)